ФИЛАНД

 

Производи

Високо квалитетните производи што ги нудиме се веке застапени и користени во повеке земји. Душеци, Наддушеци, Перници...

Преглед на производи

Бренд

Во потрага по најдобрите решенија избравме производи кои содржат напредни, современи материјали со извонредни својства...

Дознај повеке

Бесплатна достава

Бесплатна достава на душеци или при голема нарачка. Изберете, консултирајте се со нас и вашиот производ ке го добиете на домашна адреса.

Локации

Отворени се продавници во Куманово и Битола. Истите располагаат со голем избор од производите кои ги нудиме на пазарот.

Контакт/Локација
 

Актуелно

+
 
 

ФИЛАНД Куманово

Нашата компанија, Ви ги нуди SDREAM производите, најквалитетна опрема за спиење - душеци, наддушеци и перници креирани според најновите научни истражувања за здрав сон, произведени од најквалитетни материјали.

Контакт

  • Адреса 1: с. Биљановце бб, Куманово
  • Адреса 2: ул. Жикица Јовановиќ Шпанац бр.32 Битола
  • Тел: 031/418-781; 075/480-525
  • Е-маил: filandkumanovo@yahoo.com; sales@filand.mk